Reklama
 
Blog | Hana Mudrová

Počítejme

Dnes profrčel pan ministr Blatný Chebem a zaplaťpánbu se povedlo  předat mu petici zdejších starostů. O co jde? O šílenou situaci, kdy na Chebsku umírají lidé kvůli covidu, primář interny stále volá o pomoc, odpadají sestry, není místo pro další pacienty, kteří potřebují intenzívní péči. Ale my si buď pořád jenom stěžujeme a jsme úplně ve všem nejhorší – anebo patříme jinam.

Protože premiér fofrem přiřadil Cheb do královéhradecké oblasti, kde je špičková medicína, tak se jen diví, že se tu remcá a píšou petice a potřebujeme kontroly, jestli se nám půlka nemocnice nějak podezřele nefláká.  Dalo to nějakému šikulovi práci, ale už se povedlo ukázat jeho představu názorně:

Může jít o obrázek map a text

Dnes se ministr Blatný vyjádřil, že přes opakované nabídky pomoci Bavorska a SRN vůbec nebude soused požádán o pomoc, protože by to vypadalo, že my svým lidem pomoci neumíme. Lidé na něj křičeli, kolik že lidí ještě musí zemřít, než se nabídka přijme? Ono to už teď vypadá asi jak?!

Zvláště, když se tu ví jak o těch nabídkách pomoci, tak o tom, že přeshraniční zdravotnická péče funguje několik let v JČ kraji.

Já se ptám: Od kolika zbytečně zemřelých se dává čestný titul masový vrah?

 

P.S. Budeme-li hodní, těch dvacet mrtvých za poslední týden počítat nebudeme…

Reklama